Bine ati venit pe blogul meu

joi, 5 august 2010

Sunt si exceptii !

Cu cat pasim in viata, cu atat observam schimbarile care se produc in noi. Timpul ne schimba, sau noi dorim sa fim altfel? Modificarile noastre depind de altcineva, sau doar de noi?
Cand suntem mici spunem celor care ne intreaba ca avem patru ani si jumatate, fara a evita sau uita acea parte de timp. Pentru noi, atunci era foarte importanta, ne facea mai mari, iar in gasca de prieteni cine era mai mare avea o oarecare importanta, astfel incat ceilalti il credeau chiar daca acesta spunea aberatii.Inaintand in varsta observam ca raspundem " am 19 ani" uitand cealalta jumatate. Cu cat ne apropiem de batranete, cu atat acea " jumatate" nu mai are importanta care o avea atunci, pentru majoritatea persoanelor mai in varsta importanta e clipa, nu jumatatea.
Cand suntem mici parintii ne spun ca nu e frumos sa mintim, dar timpul ne spune ca mai sunt si exceptii
Cand suntem mici parintii ne invata ca trebuie sa fim buni, sa ii ajutam pe ceilalti, dar timpul ne invata ca sunt si persoane care nu merita ajutorul nostru.
Cand suntem mici suntem invatati sa ascultam, dar timpul ne arata ca sunt persoane care nu merita atentia noastra.
Cand suntem mici suntem invatati sa stam in banca noastra, dar timpul ne invata ca trebuie sa iesim la tabla ca sa le aratam si celorlalti cat stim.
Cand suntem mici ne dam examenul de teorie, iar cand crestem primim examenul de practica. Ai indeplinit tot ce ai invatat cand ai fost mic?
Observam ca peste tot sunt exceptii. Prin urmare nu putem afirma ca generatia tanara din ziua de azi nu intra in sfera normalitatii, pentru ca....mai sunt si exceptii!